10 de juliol 2007

Local Party 10-Lanzarote 1

El Lanzarote no podia començar pitjor la temproada 2007. Se li pot dir falta de rodatge, poca conccentració o baixa forma, però el cas que el Lanzarote va caure derrotat amb un contundent 10-1 contra el campió del 2005.

El partit va començar bé pels taronges, que es van avançar al marcador amb un gol de Garrido i molt concentrats en defensa. Però tres gols de fortuna de Local Party van enfonsar els ànims dels lanzarotins. Es va arribar a la mitja part amb un 4-1.

Ja a la segona part, el físic va fer mella. El descontrol en defensa i la falta d'idees en atac van ser la tònica d'uns 25 minuts per oblidar.

Però ara el Lanzarote no es pot enfonsar. Dimecres ha de jugar el gran partit contra l'Escut, Vendetta! El partit contra Local Party no ha de servir de precedent per a ningú. L'equip fa un any que no jugava un partit oficial, i és lògic doncs, que s'hagin de pulir molts aspectes del joc del LNZRT. Mica en mica l'quip anirà agafant el ritme de la competició i estem segurs de que tirarem endavant. Visca el LNZRT!