26 de juliol 2007

Lokomotiv 4 - Lanzarote 4 (penals 2-3)

Històric! Per primera vegada a la seva història, el Lanzarote ha aconseguit arribar a les semifinals del torneig del Juliol de Sant Julià després d'eliminar el Lokomotiv a la tanda de penals.

Els jugadors del Lanzarote no les tenien totes; eren conscients de que s'enfrontaven a un dels grans favorits del torneig. Caure eliminats contra els "Mossos" era el més lògic i, per tant, jugava sense pressió.

El partit va començar molt bé pels taronges que es van avançar en el marcador mitjançant un gran gol de Garrido a xut colocat des de fora de l'àrea. Però l'alegria va durar poc, i es que el Lokomotiv va empatar el partit amb un potent xut des d'uns 15 metres. Semblava que les coses tornàven al seu lloc. Però no va ser així. Després d'una brillant jugada de Campro, Xavi va tornar a donar aventatge al LNZRT i posava així el 2-1 al marcador. I quan el Lanza estava jugant millor i semblava més proper el 3-1 que no l'empat, va arribar el gol del Lokomotiv que deixava el marcador igualat a 2 al final del primer temps.

Un gol matiner dels Mossos a l'inici de la segona part va ser tot un gerro d'aigua freda pels taronges, que es temien el pitjor. La segona part va ser força avorrida, sense un grans ocasions, i amb un LNZRT que semblava que donés el partit per perdut. Però una gran jugada de Garrido, va posar en safata l'empat a Arnau Bonet, que s'estrenava al Torneig. Aquest gol va suposar una injecció de moral pel Lanza. I a falta de 5 minuts, Xavi després d'una bona jugada individual, posava el 4-3 al marcador i deixava la victòria a tocar. Malgrat tot, el Lokomotiv va conseguir empatar a pocs minuts del final amb un altre canonada des de fora de l'àrea. S'arribava així, al final del partit: calia anar a la tanda de penals.

Lokomotiv Lanzarote

1-GOL 1-GOL de Campro

2-GOL 2-GOL de Victor

3-PARADA de Sebu 3-GOL de Rossell
CLASSIFICATS PER A LES SEMIS!!!!!!!

Una tanda de finals d'infart!!després de que xutéssin 2 "mossos", el tercer va fallar, o millor dit, Sebu va fer una demostració que es tot un "toru", i va posar el seu pit al servei del LNZRT per parar el penal i posar en safata la victòria a Enric, que transformaria l'últim penal i que va fer embogir el Pavelló.

Cal apuntar, també, que en el partit d'ahir va debutar Victor Pérez (tot un Biguetes) amb el Lanzarote , que va ajudar a aconseguir aquesta brillant victòria.