19 de juliol 2007

Water Boys 0 - Lanzarote 5

I a la tercera va la vençuda!

Per fi, al tercer partit de grup, el Lanzarote ha conseguit la victòria. I a més, per un contundent 5-0.

El partit només va tenir un color: el taronja del Lanzarote. És cert que va costar encentar el marcador. Era cap al minut 15 de la primera part quan Xavi feia el 1-0, després d'una paret amb Carles Garrido. Encara a la primera part, el Lanzarote va sentenciar el match, amb dos gols de Garrido, després de bones combinacions amb Nau.

A la segona part, més que el color taronja, el que va sobresortir va ser el nom de Garrido, que va fer dos gols per tancar el marcador amb un 5-0.

Amb aquest resultat, la classificació del grup 5 queda d'aquesta manera:
El Lanzarote ha quedat com a tercer millor tercer del torneig, i s'haurà d'enfrontar amb el quart millor primer: SAV Vilaró. El partit de 1/8 de final serà aquest dijous a 2/4 de 9 a la pista municipal. Si LNZRT guanya anirà a 1/4 de final del quadre A, si perd, a 1/4 de final del quadre B.