20 de juliol 2012

Derrota en l'últim test de pretemporada

RIFF 7 - 0 LANZAROTE
Perquè Torelló era, enguany, part de la pretemporada lanzarotenya per arribar a Sant Julià en plena forma. Dilluns, contra el Riff, el Lanzarote va acabar la posada a punt, i a falta d'una setmana i mitja per l'inici de les 24 hores de Sant Julià, els serveis mèdics i fisios del Lanzarote estan posant-se al dia en la feina.
Contra el conjunt rifeny, el Lanzarote va tornar a provar la Tàctica Airbus que havia donat fruits contra Unnim. Tots a darrere i que vingui el senyor Hpush, un dels cracks del Riff. Però la cosa va anar diferent i de seguida es va convertir en un matx sense gaire història que els rifenys van dominar de cap a cap. A la mitja part ja sotmetien al Lanza per un contundent 4 a 0, que es va ampliar a 7 durant la segona part. Per la banda taronja, només dues ocasions de gol clares: una volea de Xavi a la primera part i una rematada al pal de Campro a la segona, poc bagatge ofensiu per un Lanza que, mai millor dit, va ser inofensiu.

Últims detalls abans de començar la temporada.
De cara a Sant Julià, s'estan duent a terme uns últims treballs de manteniment: a Guillem se li està buscant en el mercat de cremalleres un bon stock (nou o seminou) que li permeti tenir les cames tancades; a Xavi, se l'ha enviat a fer 100 quilòmetres al dia per acabar de posar-se en forma per Sant Julià, a banda que es rastreja pels encants a veure si es troba una esquena de recanvi i de qualitat, cosa difícil perquè és un mercat molt cotitzat; a Blai Martí el tenim al garatge per arreglar la caixa de canvis de la grua i alguns desperfectes en el comandament de control remot que s'utilitza a la grada; Pi es troba en una situació similar, ja que el seu tràiler es troba a la deixalleria per intentar trobar un fre de mà nou, ja que el seu se li va encatllar i funcionava al ralentí; pel que fa a Campro, se li està fent un tractament amb els psicòlegs del club perquè es desprengui del seu vestit de treball (corbata i americana, sobretot), ja que el vigatano-santjulianenc es troba en una profunda crisi estètica i volia sortir a jugar vestit business casual; a Sebu i a Pol se'ls està fent teràpia de xoc perquè s'acostumin a encaixar tants gols si els taronges continuen igual.
Però el que més preocupa a la directiva taronja, és la desaparició de Carles. En les últimes hores, la hipòtesi que pren més forma és la del segrest per part d'un grup d'ultres radical del Tenerife, i en aquest sentit, el manàger del jugador, Forcada, ha posat el club en contacte amb l'inspector de Sant Julià per recuperar el crack taronja abans de les 24 hores.
Per acabar, des de la junta directiva s'ha fet una petició formal a la Federació perquè ampliï la mida de les porteries, ja que el Lanzarote, durant la pretemporada, s'ha trobat que moltes de les seves ocasions han estat escopides pel pal!

1 comentari:

Campro ha dit...

Genial la crònica Blai!