06 de juliol 2012

El Lanza es juga la classificació a la ruleta... i es classifica gràcies al Riff

LLACH SO i LLUM 5 - 3 LANZAROTE
Gols del LNZRT: Pol V. [0-1], Xavi [0-2] i Xavi  [3-3] (1a part).

El Lanzarote es va classificar ahir in extremis i gràcies a la professionalitat del Riff (14 a 3 contra Embotits Martínez), ja que els taronges no van ser bons per lligar la classificació per ells mateixos. La jornada d'ahir era no apta per a cardíacs, i de seguida es va poder veure en el primer partit de la nit. En cinc minuts, un Lanzarote efectiu en la pilota aturada s'havia avançat gràcies a una rematada de cap de Pol V. a passada de Campro i un altre gol de Xavi. Llach So i Llum estava fora del partit en aquell moment, i es va aferrar a les escomeses des de lluny, autèntique galetes que posaven a prova els reflexos del porter Saborit. A còpia d'això va saber empatar aprofitant, de nou, les febleses de la defensa taronja, i fins i tot va ser capaç de posar-se per davant en el marcador.
Però el Lanza va saber reaccionar, i de nou Xavi va col·locar el 3 a 3 a l'electrònic, que ja no es mouria fins a la represa. A la segona part, domini altern. El Lanzarote pateix com mai amb la pilota els peus i no està fi en la fase de construcció. Llach So i Llum va aprofitar la seva pressió alta per recuperar una pilota que va significar el 4 a 3. Ja de cinc amb Pol V. com a porter-jugador, el Lanzarote va tenir un grapat d'ocasions, però no les va saber aprofitar. El rival, en canvi, va aprofitar una recuperació per xutar, des de camp propi, la pilota al fons de la xarxa aprofitant l'absència del porter.
El LNZRT es tornarà a trobar amb Juaninos a la fase següent, i també amb dos equips que sortiran de l'altre grup després dels partits que tanquen la primera fase aquest vespre.

Calendari de la setmana que ve: Dilluns a les 10, Dimecres a les 9 i 10, i Divendres a les 10. [RIVALS A CONFIRMAR]