13 de juliol 2012

Tràmit per arribar a quarts

JUANINOS 8 - 3 LANZAROTE
Gols del LNZRT: Blai Martí [2-1], Xavi [4-2] i Blai Martí [6-3] (2a part)

El Lanzarote comença a tenir sort, i farà bé de fer el seguici cap a Puig l'Agulla a finals d'estiu si vol agrair que dos gols en els últims minuts del matx (el famós gol providencial de Campro contra Embotits Martínez que va ser el passi de la primera fase i un ahir, de Bar Almodóbar, a falta de poc més d'un minut que deixava l'empat a 4 contra Unim i lligava la classificació, de retruc, dels taronges) li han permès arribar als quarts de final de la Champions dels Modestos que es juga a la capital del Ges aquest juliol en l'any que menys ho ha merescut.
Ahir, en un partit de tràmit perquè els taronges van sortir a jugar sense pressió, ja classificats, bona primera part del Lanzarote en l'àmbit defensiu, que va marxar al descans sense haver creat ocasions, però perdent només per 1 a 0 contra el gran favorit, Juaninos. A la represa, un Lanzarote més valent, que ho va intentar. Juaninos es va servir del seu dorsal onze Messi (que ahir va fer sis gols) per ampliar distàncies, però un gol de traca i mocador de Blai Martí va posar en el partit al Lanzarote després de rebre d'esquena a porteria, girar-se i etzibar un burxot entre dos defenses que va foradar la porteria de Juaninos entrant per l'escaire. Malaguanyat, ja que, poc després, el jove 5 del Lanza va regalar una pilota que va posar al marcador el 3 a 1, de nou inabastable pels taronges.
A partir d'aquí, Juaninos ja no va tornar a patir, i malgrat que el Lanzarote ho va provar de cinc com en altres dies, ahir en va sortir escaldat (8 a 3 al final) malgrat un gol de Xavi de fortuna i un altre de Blai Martí, que feia el seu doblet particular després d'empènyer una centrada-xut de Guillem que, qui sap?, podria haver entrat sense l'ajuda del 5.
El pròxim capítol, dilluns a les 10, contra el Riff, rival duríssim que ja va derrotar els taronges a la primera fase per un contundent 7 a 1.