27 de juliol 2012

Som-hi, Lanza!

El LNZRT arriba a la cita anual amb dubtes després del mal paper a Torelló i algunes cares noves.

El sorteig aplana el camí a un Lanzarote que es veurà les cares, de nou, amb els Xatus de Torrents, i amb dos equips a priori ventafocs.


L'objectiu del Lanzarote és, com sempre, fer un bon paper a casa, i hi ha qui somia en repetir les històriques semis de l'any passat.



30 de juliol del 2011: el Lanzarote ha acariciat la classificació fins atres cops, però ni Blai Martí, ni Xavi, ni Pi no han estat capaços de concretar-ho des del punt de penal; la tanda està sent agònica, i el Lanza té una nova oportunitat per plantar-see d'una vegada per totes a la final. L'encarregat serà Montero. L'11 lanzaroteny planta la pilota, s'embala i la rematada fa sonar la xarxa. És una música de victòria, però, més que res, són càntics de sirena per un Lanzarote que es classifica per primer cop a la seva història per jugar les semi-finals de Sant Julià.

Un any després, els taronges esperen repetir la fita. Sense Montero, la secretaria tècnica s'ha encarregat de fer tres bons fitxatges per aquestes 24 hores: Pol ve a fer de segon porter, Morcillo s'ha concretat avui i el santjulianenc Quico R. compta les hores per enfundar-se la samarreta taronja. En principi, els 10 integrants de la plantilla tenen potencial sobrat per assolir, almenys, els quarts de final. Els més optimistes pensen en les semis i, qui sap, en una final que vist el joc a Torelló queda, a hores d'ara, encara molt lluny. Sigui com sigui, el Lanzarote ja sap els seus primers rivals i no hauria de tenir problemes per classificar-se:

GRUP D: LNZRT, XATUS, LOTINAS i BENITO CAMELES
12:45 LNZRT-XATUS
20:15 LNZRT-LOTINAS
3:45 LNZRT-BENITO CAMELES