12 de juliol 2012

Tot obert!

BAR ALMODÓBAR 3 - 1 LANZAROTE 
Gols del LNZRT: Autogol [0-1] (1a part) 

El Lanzarote es jugava aquesta nit passada, a les 21:10, moltes de les opcions de classificació a la fase final del torneig de Torelló i davant de l'a priori rival més assequible. A hores d'ara, però, ja sap que demà tornarà a tocar agafar la calculadora i que té prou opcions, fins i tot, de caure eliminat després d'haver fet un primer partit immaculat.
El partit contra Bar Almodóbar ha començat de manera immillorable, ja que, tal com va passar l'altre dia, ben aviat el Lanzarote s'ha avançat al marcador després d'una bona jugada de Guillem en què un defensor del conjunt magrebí ha acabat introduint la pilota al fons de la seva pròpia porteria. De totes maneres, malgrat que els taronges han defensat de manera correcta, en una jugada aïllada ha arribat la igualada. La tònica del partit ha estat força semblant a la del partit de l'altre dia, tan a la primera part com després del descans: el Bar Almodóbar s'ha sentit còmode amb la pilota i el Lanzarote ha renunciat moltes estones a construir i portar el partit on segurament més li convenia si volia sortir amb els tres punts i la classificació.
I malgrat que era un partit més aviat d'empat, el conjunt magrebí ha aconseguit l'avantatge en una de les jugades de gol més clares que ha tingut. El Lanzarote havia de remar en aigües tèrboles; malgrat que pugui ser considerat d'oportunisme pel resultat que ja sabem, un servidor considera que els taronges han continuat massa conformistes davant d'un rival que, en avantatge, s'ha dedicat a fer un futbol sala senzill.
El Lanzarote no ha sabut mostrar la seva millor versió en atac, en part, seguint la tònica dels últims partits, en què es dedica més a defensar i a rifar les pilotes, que a tocar com ens tenia acostumats. I malgrat tot, ha tingut bones ocasions; el pal n'ha esguerrades moltes: Garrido, Blai Martí, Guillem, Xavi i Montero han xutat a la fusta en una demostració que la fortuna tampoc no ha estat de la banda del Lanza. Ja de cinc, el Lanzarote no ha concretat cap de les seves ocasions, i en canvi sí que han aprofitat una nova acció d'atac els jugadors del Bar Almodóbar.

Demà es tanca aquesta segona fase; el Lanzarote es classificaria:
1. Guanyant.
2. Empatant.
3. Amb qualsevol resultat SI el Bar Almodóbar puntués.
4. Per gol avarage SI perd per dos gols o menys I Unim Team guanya per dos o menys gols.
5. Per gol avarge SI perd per una diferència menor que Bar Almodóbar.