03 de juliol 2013

EL DEBUT SOMIAT

LANZAROTE 5 - 1 EL TRULL 
Gols del LNZRT: Pol V. [1-0 i 2-0] (1a part)
                          Pi [3-0], Guillem [4-0] i Pol V. [5-1] (2a part)

El LNZRT debuta a La Garriga amb una victòria contundent i de prestigi, i comença amb bon peu la seva celebració dels deu anys.

El conjunt taronja demostra molt d'ofici, i construeix una victòria de bloc mitjançant una defensa sòlida i un atac efectiu.

Els nous fitxatges debuten amb bona nota: Ale una assistència i Andreu M. molta intensitat, primeres mostres de l'encert de la secretaria tècnica.

El Lanzarote va iniciar la temporada dels deu anys trepitjant fort a La Garriga, i contra un dels rivals potents del torneig. El conjunt taronja va aconseguir una victòria coral constituïda a partir d'una bona defensa, i fruit de l'esforç de cada jugador, i es va assegurar un triomf de més de tres punts, tenint en compte que el matx era contra un rival directe i que el Lanza tenia per davant 9 dies de descans.

El partit va començar amb domini taronja, amb mobilitat en atac, rotació fresca i molta concentració en defensa. El Lanzarote va posar setge a la porteria rival amb alguns xuts de perill, però el gol no va arribar fins a l'equador del primer temps després d'una bona jugada construïda per Pi i que finalitzava Pol V. després de l'assistència del de Calldetenes.

Amb la igualtat trencada, el Lanzarote no va voler córrer riscos i va recollir-se en una defensa ordenada i sòlida que li va servir per salvaguardar-se de les estocades del rival. Amb un Saborit encertat, el conjunt taronja va poder continuar manant en el marcador, i fins i tot va ser capaç d'ampliar l'avantatge abans del descans després que Carles assistís de nou a Pol V., que transformava la jugada en gol amb una bona definició.

A la represa, domini inicial d'El Trull, que va voler canviar el guió del partit mitjançant una pressió asfixiant instal·lada a l'àrea de Saborit i que va posar en problemes als taronges. I va ser quan més patia el Lanzarote que va arribar el tercer després d'una rematada al pal del debutant Ale que va recollir ell mateix per assistir a Pi, que va aconseguir la transformació.

Amb la calma pel resultat, el Lanzarote es va tornar a sentir còmode i a jugar amb el temps a favor. El Trull ho va intentar de cinc, però els taronges, gats vells en el futsal, van aguantar bé la pressió, i encara van ser capaços d'ampliar el seu avantatge gràcies a un gran gol de Guillem, que va empalmar al primer toc el refús d'un xut llunyà del rival, i va definir des del seu camp aprofitant que el porter no hi era. 

La insistència d'El Trull va trobar el seu premi amb el 4 a 1 per l'esperança, però que només va ser un miratge perquè el pitxitxi de la nit, Pol V., va tancar el partit amb un últim gol a les acaballes després de l'assistència de Carles.

El Lanzarote no tornarà a jugar fins d'aquí a 9 dies, però ho podrà fer amb la tranquil·litat d'uns primers punts guanyats gràcies a la concentració, les ganes i la il·lusió d'un conjunt disposat a fer coses grans aquest any.  

MVP lanzaroteny del partit: Pol V.