02 de juliol 2013

El retorn de la taronja mecànica

El LNZRT '13 es posa en marxa aquest vespre a La Garriga amb dues cares noves,  Ale i Andreu, que seran presentats avui mateix, i mantenint el bloc de l'any passat.

Després de 10 anys, el Lanzarote aspira un any més a guanyar-se el cor de l'afició garriguenca a base de bon futsal i mostrant els valors de sempre: respecte, humilitat i xerinol·la.

24 hores abans del tret de sortida del desè aniversari, el Lanzarote es va trobar per acabar d'engreixar la màquina ahir a la tarda a la pista de Calldetenes per fer un últim entrenament. Avui s'obra una nova temporada amb les ganes i la il·lusió de sempre, i el capità, Campro, ens explica les novetats: "L'important per nosaltres era mantenir el bloc, però ens hem volgut reforçar amb dos jugadors de gran qualitat. L'Ale ja el coneixem i ens donarà molt, i l'Andreu és un meló per obrir, però confiem molt en ell; té molta qualitat a les botes".

Des de dins s'afronta el partit d'avui amb tranquil·litat, però moltes ganes i precaució per la dificultat del debut, un clàssic lanzaroteny. "Els primers partits de l'any sempre són complicats, l'equip ha d'acoblar-se encara i automatitzar mecanismes, però esperem arribar a punt", continua el gran capità. I és que el partit contra El Trull (avui, 21:35, en directe per Esporttres) és un duel de gran exigència contra un bon rival que de segur que plantejarà un partit complicat i exigirà al Lanzarote treure la seva millor versió.

A més, des del vestidor s'apunta que el fet de debutar en un lloc completament nou pot requerir algun període d'adaptació a la pista. "La clau serà adaptar-se ràpid", diu Pi, "veure quines facilitats demostra la pista per jugadors del meva velocitat". I és que la gasela de Calldetenes té clar que tothom haurà de donar el seu màxim per aconseguir la victòria.

Últimes hores, doncs, abans de veure de què és capaç el LNZRT '13, que avui presenta la nova equipació en societat.