19 de juliol 2013

L'1x1 en el matx LNZRT - QUEVIURES

22. SABORIT. Batut: Va tenir moltíssima feina i la va resoldre de manera desigual. Malgrat els quatre gols encaixats (en els altres dos ja no jugava), el meta va resoldre algunes accions de perill, i no va fer un mal partit.

4. XAVI. Esforçat: El 4 ho va intentar fins a l'extenuació, buidant-se en tasques defensives primer, i manant l'atac amb porter-jugador després. Va tenir l'1 a 0 en una ocasió clara que no va saber resoldre bé i no va acabar de tenir el dia, però va suplir-ho amb esforç i ganes.

5. BLAI M. Depassat: Li va faltar rapidesa i anticipació, i no es va acabar de sentir còmode a la pista. Tímid en l'un contra un i lent en la circulació, no va ser el seu millor partit, i li tocarà millorar força de cara als pròxims enfrontaments.

6. ANDREU M. Inèdit: Va disposar de pocs minuts, al voltant de cinc, i va tenir poca influència en el joc. Sense errors, és difícil de valorar la seva feina.

7. GUILLEM. Intermitent: Va sortir de la banqueta puntualment per donar descans als companys, i va intervenir amb encert, però ahir no va tenir tanta continuïtat com en d'altres partits. La setmana que ve pot ser decisiu, i cal que es recuperi.

8. CARLES. Desafortunat: Va aportar moltíssim en defensa, i fins i tot va salvar un gol a ultima hora, quan l'esfèrica ja entrava. En atac va estar espès, i va disposar d'una ocasió immillorable per canviar la dinàmica del partit, però no va estar encertat. 

9. POL V. Treballador: En la seva línia dels últims partits, el barceloní va treballar incansablement per l'equip, amb atreviment en atac i rigor en defensa. De porter-jugador, va fer una parell de bones aturades.

10. PI. Lluitador: Golejador fins ara a cada partit, va fallar a la seva cita amb el gol ahir per falta d'ocasions. Més enllà d'això, al de Calldetenes no li va faltar entrega i va multiplicar-se en tasques defensives, però li va faltar frescor. 

11. ALE. Exigit: Correcte en defensa, va estar pendent tot el partit de les correccions tàctiques que s'havien de fer i va assessorar els companys. Va patir per no deixar-se guanyar l'esquena, i va ser un dels millors dels taronges. En la seva línia en un partit desafortunat. 

21. CAMPRO. Secundari: Va llegir bé les dinàmiques de partit, i va dosificar la seva presència per donar aire als més habituals quan l'equip ho necessitava. Sòlid en defensa, la seva contribució es va minimitzar respecte als enfrontaments anteriors.