03 de juliol 2013

L'1x1 en el matx LNZRT - EL TRULL

22. SABORIT. Segur: va respondre amb bones intervencions als xuts del conjunt blanc i va manar la seva defensa. Res a fer en el gol.

4. XAVI. Líder: va manar les transicions de l'equip i va ordenar la defensa, però li va faltar arribada. Amb marge de millora.

5. BLAI M. Sòlid: ben col·locat, va ajudar l'equip en el vessant defensiu i va col·laborar en atac amb bones accions.

6. ANDREU M. Compromès: debut amb bones sensacions, no es va arrugar en el cos a cos, va mostrar agressivitat defensiva, ganes i ambició.

7. GUILLEM. Tècnic: va desbordar per velocitat i tècnica essent un autèntic malson per la defensa rival; va executar amb mestria el gol de la tranquil·litat quan el Lanza ho necessitava.

8. CARLES. Assistent: va donar dues assistècies d'or a Pol V., no es va amagar i va deixar alguns detalls propis del gran jugador que és. Desafortunat de cara a porteria, apareixerà segur.

9. POL V. Protagonista: decisiu en els gols, va exhibir-se en un vessant que no és el seu per conduir el Lanzarote cap a una victòria necessària.

10. PI. Efectiu: treballador com sempre i sacrificat per l'equip, va participar activament amb una assistència i un gol.

11. ALE. Mariscal: omnipresent tan atac com en defensa, amb moltes accions de mèrit i pocs errors, va completar un debut amb dues grans màximes: seguretat i ordre.

21. CAMPRO. Recuperat: minuts de qualitat del vigatà, encara en procés de recuperació. Se l'espera perquè pot aportar molt.

1 comentari:

Campro ha dit...

Blai, ets molt gran!!!