30 de juliol 2013

Final de trajecte

LITTLE ITALY PIZZERIA 1 - 0 LANZAROTE

Un Lanzarote fort, millorat i concentrat disputa fins a l'últim segon l'eliminatòria, però cau derrotat per la mínima per un gol a les acaballes amb polèmica arbitral.

Els taronges es mostren sòlids, però els continua faltant gol; caldrà confirmar el canvi d'imatge a les 24 hores de Sant Julià (3 i 4 d'agost).

El Lanzarote va recuperar l'alegria sobre la pista, i va mostrar una bona imatge per tancar el torneig en terres garriguenques. Els taronges, després de tres mals partits, van mostrar-se dijous com un bloc més sòlid i compacte, i van demostrar moltes ganes durant tot l'encontre.

El partit va començar amb la defensa del Lanzarote ben replegada al mig camp, concentrada en el tall i molt atenta a les ajudes. Allà on anava la pilota sempre  es produïa una situació de dos contra un. El Lanzarote recuperava la pilota fàcilment, i no concedia oportunitats clares de gol. El guió, perfecte pels taronges.

Amb la pilota, el Lanzarote va tirar de possessions llargues per buscar espais, però tampoc no va acabar de disposar d'opcions clares per marcar. El rival, ordenat, patia sense la bimba, però va defensar-se bé de les estocades lanzarotenyes.

A mesura que va anar avançant el partit, el Lanzarote es va fer cada vegada més amb el domini territorial i moral del partit. A la represa, van arribar les ocasions més clares a totes dues porteries, però finalment el gol es va decantar pel conjunt garriguenc en una jugada amb polèmica aribitral, ja que el col·legiat havia xiulat una falta prèvia a la rematada final de la qual després es va desentendre per acabar validant el gol, que ja seria definitiu.

El Lanzarote, doncs, no va ser capaç de passar a la ronda següent, per bé que, com a mínim, va donar la cara i va recuperar sensacions de cara al pròxim torneig, a Sant Julià, aquest cap de setmana que ve.