12 de juliol 2013

L'1x1 en el matx LNZRT - ASSESSORIA CONGOST

22. SABORIT. Bàsic: atent durant tot el partit, va tenir feina intermitent, però la va resoldre amb èxit en un partit en què era prohibit encaixar gols. Bon partit del meta osonenc que continua creixent com a porter a pesar de la seva veterania.

4. XAVI. Multiplicat: protagonista en la bona segona part taronja, va brillar en tasques de recuperació, va prendre responsabilitats en la finalització i va assistir a Pi en el segon gol. Li va faltar el premi del gol.

5. BLAI M. Castigat: va intervenir amb èxit, sense prendre riscos en defensa i amb algunes finalitzacions perilloses en atac. Va acabar el partit amb cops per tot arreu, castigat per la duresa en el cos a cos del rival.

6. ANDREU M. Llest: assumeix el rol que se li demana amb brillantor; no és decisiu, però juga fàcil i amb intel·ligència. Va saber complir amb una assignatura clau ahir que era tancar el mig, però li falta improvisació per ser més imprevisible. Minuts de qualitat.

7. GUILLEM. Salvador: més defensiu que ofensiu, va completar un partit seriós i sense errors, amb accions de perill gràcies a la seva habilitat en el dribbling en l'u contra u. Va ser clau per evitar el 0 a 1 en un acció de la primera part, que hauria pogut ser decisiva.

8. CARLES. Entonat: el millor al primer temps, va provar-ho amb xuts llunyans que van complicar la vida al porter rival i va donar mostres de la seva qualitat immensa en l'1 contra 1. Se'l va veure còmode, i cada vegada està més a prop de la seva millor versió.

9. POL V. Treballador: després d'un partit brillant en el vessant golejador, no es va obsessionar per recuperar la senda del gol i va treballar per l'equip amb sacrifici defensiu i talent. Generós, va assistir a Ale pel gol que desequilibrava el marcador.

10. PI. Ascendent: el gol final va ser la culminació d'un partit en clau de millora del de Calldetenes, que va començar amb pocs minuts a la primera part i fent dues faltes innecessàries. A la represa, va mostrar concentració i talent, i va recordar com es corre per finalitzar l'acció del 2 a 0.

11. ALE. Decisiu: bon partit del noi de Vallcarca, segur en defensa i descarat en atac. Va moure l'equip en moments d'estancament al primer temps i va estirar-lo a la represa, guiant la pressió alta, i va trobar el gol en una bona finalització des de la frontal. Molt valuós.

21. CAMPRO. Seriós: va entrar força més en joc que al primer partit, i l'equip va agrair el seu criteri i la seva bona visió. Va demostrar, un cop més, la importància i l'ascendent del capità sobre la pista, i va completar un bon partit amb força accions de mèrit i cap de demèrit. Notable.