17 de juliol 2013

L'1x1 en el matx LNZRT - RAIMABER


22. SABORIT. Venut: Va encaixar tres gols, però va completar una aparició individual força lluïda, amb aturades de mèrit en xuts llunyans i molt resolutiu sota els pals en els un contra un. En un partit en què la defensa va fer aigües, va mantenir les escomeses del rival a ratlla, i va ser un dels millors.

4. XAVI. Resolutiu: Va marcar dos gols importants que donaven avantatge en el marcador, però en canvi no va estar tan bé com en el darrer partit. Se’l va veure ofegat i amb poc ritme, tot i que va suplir-ho amb voluntat i empenta. En la tònica de l’equip, va lluitar per canviar la dinàmica.

5. BLAI M. Revulsiu: Va encetar la seva aparició en el partit aportant frescor i més rapidesa, atrevit en l’un contra un, i va donar dues assistències importants. Diluït més tard, va cometre algunes imprecisions en la passada i va acabar amonestat per protestar en una acció desafortunada.

6. ANDREU M. Integrat: Va aparèixer en el cinc inicial de l’equip per primera vegada en una mostra més que cada cop és més lanzaroteny. La jove promesa continua donant mostres d’entrega, compromís i voluntat, i malgrat el mal partit general, va jugar amb serenitat i va acumular més minuts.

7. GUILLEM. Despistat: No va ser el millor partit del de Gurb, que va destacar des del principi per la seva indumentària. No es va trobar còmode a la pista, i va lluitar per canviar-ho fins arribar puntual per desviar un pilota al fons de la xarxa que potser ja entrava, però, això sí, li va servir per anotar-se un gol al caseller.


8. CARLES. Desequilibrant: Ben col·locat sobre la pista, va guiar els atacs taronges d’entrada amb determinació i tècnica, i només el van poder aturar amb accions antirreglementàries. Amb una assistència i un gol, i diverses accions de mèrit, va ser dels que menys errors van cometre, i continua donant mostres de millora. Cosit a faltes, va acabar amargat.

9. POL V. Voluntariós: Va voler donar profunditat a l’atac i va disposar d’un parell d’accions de gol complicades que van exigir la defensa rival. Intens en defensa, va recuperar pilotes, però també en va perdre, i el bagatge no va ser bo per ell, que va intentar-ho durant tot el partit.

10. PI. Rebel: Va iniciar el partit amb un gol molt matiner que donava un lleuger avantatge als taronges, i va buscar repetidament desequilibrar el partit. A les acaballes va permetre a Guillem fer el cinquè pensant que encara hi havia temps per maquillar el mal partit taronja, però ni així va ser suficient.

11. ALE. Lluitador: No va ser el millor partit tampoc pel de Vallcarca, que va lluitar amb l’equip per canviar unes dinàmiques massa instal·lades. Pressionat, a la segona part va tenir problemes per treure la pilota, es va trobar sol i amb poques ajudes.

21. CAMPRO. Contributiu: De nou va acumular minuts de cara a la fase decisiva del torneig per mirar d'arribar-hi en bona forma. L'equip no el va acompanyar en aquesta recuperació, i li van encomanar també les imprecisions, però el capità va suplir-ho amb ganes.