24 de juliol 2013

Suspens a les aspiracions lanzarotenyes

LANZAROTE 5 - 7 DAO PADDEL
Gols del LNZRT: Campro [1-1] i Pol V. [2-3] (1a part)
Carles [3-4], Pol V. [4-5] i Carles [5-6] (2a part)

El conjunt lanzaroteny es classifica pels vuitens de final com a tercer després de caure derrotat per 5 a 7, tot i la millora en la imatge i la superioritat física.

El taronges, que perden indefinidament Sergi Pi per lesió, han de recuperar el bon joc en defensa perquè el llast de 19 gols encaixats en tres partits és massa per aspirar als quarts.

El Lanzarote va tornar a perdre ahir. No va estar, sens dubte, tan malament com en el partit que havia disputat el dia anterior contra Bar Jovi, i en canvi el càstig va ser pitjor. I això que el Lanzarote va disposar de la possessió de la pilota la major part del partit i va millorar la imatge, però ni així no va ser suficient.

El partit va començar amb possessions llargues pels lanzarotenys, i algunes ocasions fruit de xuts més aviat llunyans. El Lanza no s'arrugava, i plantejava un partit físic, amb pressió alta i que creava problemes al conjunt rival.

Però com de costum, qui va marcar va ser el rival, i malgrat que el Lanzarote va aconseguir empatar a 1 després d'una assistència de dibuixos animats de Pol V. que Campro va acabar enviant al fons de la xarxa; l'alegria va durar poc pels taronges, que van veure com el rival ja s'avançava al marcador. Manarien tot el partit malgrat els esforços lanzarotenys.

Pol V. va reduir distàncies abans del descans, però cada vegada que el Lanzarote recuperava possibilitats d'empatar o de capgirar, fins i tot, el marcador, Dao Paddel donava un cop de puny sobre la taula. Amb el porter jugador, els taronges van intentar-ho fins al final, però tampoc així.

Demà, partit del tot o res per decidir si és com sempre, o com els de sempre. Esperem que la recuperació de l'encert, la intensitat i la concentració encaminin als taronges cap a la segona opció.